Finance Your Business

De ondernemer achter Finance Your Business is Ilhame Darkaoui. En samen met haar team helpt ze ondernemers met het realiseren van hun ambities!

“Tijdens mijn jarenlange werkervaring binnen de financiële sector heb ik veel ondernemers mogen helpen met allerlei financieringsvraagstukken. Je kunt wel zeggen dat ik gepokt en gemazeld bent in mijn vakgebied. Ik heb veel ondernemers zien worstelen met het opzetten van hun eigen onderneming en het financiële gedeelte is vaak een echte hoofdbreker bij de start-up! Daarnaast heb ik veel bedrijven mogen helpen met het financieren van hun groeiplannen of bij overname financiering”.

“Net als de meeste ondernemers ben ik gedreven, ambitieus en help ik graag anderen. Tijdens mijn werk in loondienst bij onder andere een gerenommeerde bank heb ik veel geleerd. Maar ik wil vaak meer doen dan daar kan. Ik wil het vaak anders, betreed niet graag de gebaande paden en wil me tot het uiterste inzetten om de ondernemer te helpen om zijn doelstellingen en ambities waar te maken”.

“Daarom heb ik Finance Your Business opgezet: want jouw succes is ons succes!”

Onze missie

“Onze missie is ondernemers helpen hun ambities waar te maken, ongeacht het doel, de branche, de omvang van je bedrijf en de fase waarin het zich bevindt. Ieder idee, van trendy horecaconcept tot technische innovatie, van webwinkel tot zorginstelling, is welkom. Samen zorgen we ervoor dat jouw ondernemingsdroom werkelijkheid wordt! Ik lever altijd maatwerk en mijn voorwaarden zijn transparant. Ik zoek graag een beloningsstructuur die een win-winsituatie oplevert, zoals no cure, no pay”.

Wil je eens vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden? Dat kan! Neem dan contact met ons op, zodat we met je mee kunnen denken over de mogelijkheden.

Ambitie kent geen tijd

Je hoeft niet te stoppen met dromen. Laten we over jouw (ondernemings)wensen praten. Wij investeren liever wat meer tijd in het voortraject. Een geheel vrijblijvende eerste kennismaking is dan ook stap #1. Laat hier jouw telefoonnummer achter, zodat wij je persoonlijk kunnen benaderen. Graag tot ziens!

Of stuur een WhatsApp

Plan een afspraak

Van kennismakingsgesprek tot onderhandelen, afronden en het succes vieren! Ambitie kent geen tijd.

afspraak@financeyourbusiness.nl