Hoe kan ik je helpen?

Jij komt met jouw idee of plan bij mij. Ik luister en denk mee vanuit mijn ruime ervaring in de financiële wereld. Als ik denk dat jouw plan of onderneming geen kans van slagen heeft, dan geef ik dat eerlijk aan.

Ik wil dat jouw plan slaagt en dat je onderneming succesvol wordt, en ik doe mijn uiterste best om jou daarbij te helpen! Het is voor mij belangrijk dat mijn klanten tevreden zijn. Daarom zet ik vaak net dat stapje extra.

De eerste kennismaking verloopt via een persoonlijk gesprek of via videobellen. Vervolgens maak ik een scan op basis van de ingeleverde stukken. Ik vraag de prognoses aan bij de boekhouder en maak een financieringsaanvraag aan die ik bij meerdere partijen aanbied. Wanneer je wordt uitgenodigd bij de geldverstrekkers, kan ik met je meegaan als back-up als dat gewenst is.

Naast traditionele manieren van financiering, zoals bancaire financiering, maak ik ook gebruik van moderne technieken, zoals crowdfunding en kredietunies.

Ik neem bij de eerste kennismaking graag de tijd voor je om jouw wensen, dromen en ambities goed in kaart te kunnen brengen. Daarna gaan we snel aan de slag. Doelgericht, net als jij! Wanneer de financiering rond is, vieren we dat natuurlijk!

Werkwijze in een notendop

Het Finance Your Business gouden 6-stappenplan!

Van kennismakingsgesprek tot onderhandelen, afronden en het succes vieren! Meteen overtuigd? Plan een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Tijdens een kennismakingsgesprek wil ik je graag beter leren kennen. Wie schuilt er achter bedrijf X? Door jouw bedrijfscasus onder de loep te nemen, kan ik op een uitstekende wijze inspelen op (ondernemings) behoeften van vandaag en morgen. Heb je mijn werkwijze vooraf niet doorgelezen, ik neem je graag aan de hand mee.

De hamvraag voor financiers luidt: “is jouw bedrijf financieel gezond?” Ter onderbouwing zijn recente jaarcijfers en -resultaten van belang. Tegenover financiering staan namelijk lasten die jouw bedrijf moet kunnen dragen. Gezamenlijk blikken we terug op het verleden en borduren we voort op hetgeen gaat komen: een zogenoemde financiële prognose, quickscan. Wat zijn de mogelijkheden en is een financiering realiseerbaar?

Acht ik de financiering als realiseerbaar en mag ik je verder helpen, dan zal er een gedetailleerde analyse plaatsvinden. Naast de huidige bancaire situatie worden succesfactoren vastgesteld en passeren onderwerpen zoals marktomstandigheden, concurrentiepositie en ondernemerschap de revue. De in rekening te brengen succesfee wordt eveneens met je besproken. Ik hanteer het NO CURE NO PAY principe.

Een logisch vervolg op stap [3] is het schrijven van een op maat financieringsaanvraag. Binden en boeien is daarbij belangrijk. Aan mij de taak om alle benodigde informatie te verzamelen en bij de juiste geldverstrekker op tafel te krijgen. Je ontvangt een lijst met namen van geldverstrekkers, alvorens ik alles toestuur... het moment van wachten is aangebroken.

Het moment van plussen en minnen is daar. Ik zal in alle offertes duiken. Voor- en nadelen worden opgesomd om vervolgens een weloverwogen beslissing te kunnen nemen. Bang om te onderhandelen ben ik zeker niet. Ik streef naar de beste voorwaarden voor alle betrokkenen. De beste match kiezen we met elkaar.

(Samen) het succes vieren! Als één team, van het begin tot de eindstreep. Na het ondertekenen van één van de offertes ondersteun ik je met de controle van de financieringsaktes. Bij de eventuele afhandeling bij de notaris ben ik jouw rechterhand. Iedere stap is erop gericht dat je de juiste keuze maakt. Bovendien laat je het meest tijdrovende en complexe deel over aan experts op dit gebied.

Ambitie kent geen tijd!

Je hoeft niet te stoppen met dromen. Laten we over jouw (ondernemings)wensen praten. Ik investeer liever wat meer tijd in het voortraject. Een geheel vrijblijvende eerste kennismaking is dan ook stap #1. Laat hier jouw telefoonnummer achter, zodat ik je persoonlijk kan benaderen. Graag tot ziens!

Plan een afspraak

Van kennismakingsgesprek tot onderhandelen, afronden en het succes vieren! Ambitie kent geen tijd.

TOP

Wil jij weten hoe je je financiering rond kan krijgen?

Om je op weg te helpen heb ik een GRATIS E-book gemaakt waarin ik mijn 10 GOUDEN tips met je deel die jij direct kan toepassen! 

Vraag het E-book aan en ontvang deze direct in je mailbox!