fbpx

Wat ik doe

Succes behalen vraagt om SMART doelen stellen. Om een ‘ja’ te winnen moet je soms met ‘nee’ beginnen. Een gezonde combinatie tussen betrouwbaarheid, emotionele veiligheid en geloofwaardigheid wekt vertrouwen. Weten wat je waarde is. En daar help ik je graag bij. Ik help je niet alleen met je financieringsaanvraag maar kan je ook helpen met het schrijven van een ondernemingsplan. Jouw ondernemingsplan is mijn uitdaging! Ik lever een volledig op maat geschreven ondernemingsplan. Dat doe ik voor startende en gevestigde ondernemers die van de gebaande paden af willen wijken. Ik help je om inzicht te creëeren in de haalbaarheid van jouw (bedrijfs)idee. Finance Your Business biedt perspectief op de lange termijn!

Financieringsaanvraag

Ik werk in opdracht van jou en ik ben onafhankelijk van geldverstrekkers en banken. Voor jou de beste deal, dit realiseer ik door mijn jaren lange ervaring te combineren met mijn uitgebreide netwerk.

Ondernemingsplan

Ik schrijf een professioneel ondernemingsplan voor je. Inclusief gedetailleerd Financieel Plan.

Financieel plan

Ik maak de complete cijfermatige onderbouwing van je ondernemingsplan in Excel.

Controle

Alleen een controle van je ondernemingsplan, dat kan ook. Kortom, heb je zelf een ondernemingsplan geschreven, ik kan het plan ook voor je controleren op haalbaarheid.

Plan een afspraak

Van kennismakingsgesprek tot onderhandelen, afronden en het succes vieren! Ambitie kent geen tijd.

TOP

Wil jij weten hoe je je financiering rond kan krijgen?

Om je op weg te helpen heb ik een GRATIS E-book gemaakt waarin ik mijn 10 GOUDEN tips met je deel die jij direct kan toepassen! 

Vraag het E-book aan en ontvang deze direct in je mailbox!