fbpx

Wat zijn de tarieven?

“Wat kost het”? Dat is natuurlijk een belangrijke vraag!

Het is ongebruikelijk binnen de financieringswereld, maar Finance Your Business werkt op basis van no Cure no Pay.

Geen hoge kosten bij bemiddeling of bij een aanvraag, je betaalt pas een klein percentage van de financiering wanneer het is gelukt om de financiering voor jouw plan of onderneming rond te krijgen. Je loopt dus geen enkel risico!

Maar ook bied ik je de mogelijkheid aan om te kiezen voor een andere prijsstelling. Omdat mijn dienstverlening altijd gebaseerd is op maatwerk! De ondernemer staat voor mij centraal. Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact met mij op. Ik licht het je graag toe!

No cure No pay

Je betaalt alleen als ik succesvol je financieringsaanvraag rond krijg. Je loopt dus geen enkel risico! Wel bespreken we uiteraard van tevoren welke doelstellingen er behaald moeten worden.

Fixed Fee

Vooraf spreken we een vast bedrag af waarvoor ik mijn diensten aan jou verleen. Ik houd natuurlijk rekening met de complexiteit en de duur van de financieringsaanvraag. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

Uurtarief

We komen een vast uurtarief overeen. Alle uren die ik besteed aan je financieringsaanvraag, factureer ik aan je. Te allen tijde zijn de uren besteed op te vragen. Interessant wanneer je zelf een en ander kan voorbereiden.

Plan een afspraak

Van kennismakingsgesprek tot onderhandelen, afronden en het succes vieren! Ambitie kent geen tijd.

TOP

Wil jij weten hoe je je financiering rond kan krijgen?

Om je op weg te helpen heb ik een GRATIS E-book gemaakt waarin ik mijn 10 GOUDEN tips met je deel die jij direct kan toepassen! 

Vraag het E-book aan en ontvang deze direct in je mailbox!