Aangenaam kennis te maken!

Mijn naam is Ilhame Darkaoui en mijn missie is om ondernemers te helpen met het realiseren van hun ambities!

“Tijdens mijn jarenlange werkervaring binnen de financiële sector heb ik veel ondernemers mogen helpen met allerlei financieringsvraagstukken. Je kunt wel zeggen dat ik behoorlijk ervaren ben in mijn vakgebied. Ik heb veel ondernemers zien worstelen met het opzetten van hun eigen onderneming en het financiële gedeelte is vaak een echte hoofdbreker bij de start! Daarnaast heb ik veel bedrijven mogen helpen met het financieren van hun groeiplannen of bij een bedrijfsovername”. Waar veel ondernemers tegenaan lopen is dat er behoorlijk wat financieringsaanvragen worden afgewezen. Soms is dat helemaal niet nodig omdat dat dat vaak ligt aan de voorbereiding. Ik wil je graag helpen om wel die financiering voor je rond te krijgen!

“Net als de meeste ondernemers ben ik gedreven, ambitieus en help ik graag anderen. Tijdens mijn werk in loondienst bij onder andere een gerenommeerde bank heb ik veel geleerd. Maar ik wil vaak meer doen dan daar kan. Ik wil het vaak anders, betreed niet graag de gebaande paden en wil me tot het uiterste inzetten om de ondernemer te helpen om zijn doelstellingen en ambities waar te maken”.

“Daarom heb ik Finance Your Business opgezet: want jouw succes is mijn succes!”

Mijn missie

“Mijn missie is ondernemers helpen hun ambities waar te maken, ongeacht het doel, de branche, de omvang van je bedrijf en de fase waarin het zich bevindt. Ieder idee, van trendy horecaconcept tot technische innovatie, van webwinkel tot zorginstelling, is welkom. Samen zorgen we ervoor dat jouw ondernemingsdroom werkelijkheid wordt! Ik lever altijd maatwerk en mijn voorwaarden zijn transparant. Ik zoek graag een beloningsstructuur die een win-winsituatie oplevert, zoals no cure, no pay”.

Wil je eens vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden? Dat kan! Neem dan contact met mij op, zodat ik met je mee kan denken over de mogelijkheden.

Haalbaarheid

Ik denk in kansen en mogelijkheden. Omdat eerlijkheid het langst duurt toets ik allereerst de haalbaarheid van jouw (bedrijfs)idee.

Stapelfinanciering

Ik mix traditionele alternatieven (bancaire financiering) met bijvoorbeeld crowdfunding en kredietunies.

Ambitieus

Recessie of niet, ik vaar de juiste koers naar de aanvraag van bedrijfsfinanciering voor investeringen en werkkapitaal.

Ambitie kent geen tijd!

Je hoeft niet te stoppen met dromen. Laten we over jouw (ondernemings)wensen praten. Ik investeer liever wat meer tijd in het voortraject. Een geheel vrijblijvende eerste kennismaking is dan ook stap #1. Laat hier jouw telefoonnummer achter, zodat ik je persoonlijk kan benaderen. Graag tot ziens!

Plan een afspraak

Van kennismakingsgesprek tot onderhandelen, afronden en het succes vieren! Ambitie kent geen tijd.

TOP

Wil jij weten hoe je je financiering rond kan krijgen?

Om je op weg te helpen heb ik een GRATIS E-book gemaakt waarin ik mijn 10 GOUDEN tips met je deel die jij direct kan toepassen! 

Vraag het E-book aan en ontvang deze direct in je mailbox!