Ondernemingsplan laten maken?

Wil je het schrijven van een ondernemingsplan liever uitbesteden aan een deskundige partij? Wij helpen je er graag mee. Of je nu gaat starten met een onderneming of als ervaren ondernemer een volledige andere koers wil varen. Wij helpen je daar graag bij. Dit doen we door een waterdicht ondernemingsplan op maat te leveren – een plan dat lezers zal overtuigen van de potentie van jou en je onderneming.

Jouw visie, ideeën, vakkennis en passie vormen daarbij het uitgangspunt. Met onze expertise op het gebied van marktontwikkelingen, wetgeving en het financieringslandschap transformeren we deze input tot een compleet en gestroomlijnd businessplan.

Ja, dat wil ik!

 

Financieringsspecialist

Finance Your Business is een ervaren specialist in het leveren van een volledig op maat geschreven ondernemersplan, afgestemd op de wensen van de ondernemer. Op die manier ben je verzekerd van een volledig ondernemingsplan dat voldoet aan de eisen van kredietverstrekkers, subsidies, ANBI status en keurmerken.

Maar ook voldoet het aan de eisen van het UWV of als je het ondernemingsplan nodig hebt voor een huurovereenkomst en natuurlijk het belangrijkste. Als leidraad voor de ondernemer zelf. Laat daarom je ondernemingsplan schrijven door Finance Your Business. Meer dan 100 succesvolle ondernemers gingen je voor!