fbpx
MKB-ondernemeren op zoek naarbedrijfsfinanciering?Finance Your Business!

Finance Your Business, no cure no pay

Wij zijn Finance Your Business. Gepokt en gemazeld in de wereld van bedrijfsfinanciering. Specifiek voor MKB-land. Onze adviseurs komen beslagen ten ijs bij startende en gevestigde ondernemers. Branche onafhankelijk. Financiering, voor velen een ver-van-hun-bedshow. En toch, het helpt je om jouw (ondernemings)wensen te verwezenlijken. Vandaag én morgen. Over hoe die financiering een bijdrage kan leveren aan jouw succes? Wij vertellen je er graag meer over. Zien, ‘proeven’ en (aan)voelen, onze focus ligt op klantgerichtheid.
No cure no pay; krijgen we jouw financiering niet voor elkaar, dan betaal je ons niets.

Achtergrond
Ilhame Darkaoui is de ondernemer achter Finance Your Business. Zij heeft een ruime bedrijfskundige-, bancaire- en ondernemersachtergrond en spreekt daarom zowel de taal van jou als ondernemer, maar ook die van financiers of investeerders. Zij heeft de afgelopen jaren veel ondernemers met succes verder geholpen bij de bemiddeling van een bedrijfsfinanciering maar ook met het maken van een volledig uitgewerkt ondernemingsplan, waarmee jij een vliegende start met je eigen bedrijf kunt maken!

Onze Missie
Onze missie is ondernemers helpen hun ambities waar te maken, ongeacht het doel, de branche, de omvang van je bedrijf en de fase waarin het zich bevindt. Ieder idee, van trendy horecaconcept tot technische innovatie, van webwinkel tot zorginstelling, is welkom. Samen zorgen we ervoor dat jouw ondernemingsdroom werkelijkheid wordt! We leveren altijd maatwerk en onze voorwaarden zijn transparant. We zoeken graag naar een beloningsstructuur die een win-winsituatie oplevert, zoals no cure, no pay.

Wil je eens vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden? Dat kan! Neem dan contact met ons op, zodat we met je mee kunnen denken over de mogelijkheden.

Zien

Wij denken in kansen. Omdat eerlijkheid het langst duurt toetsen wij allereerst de haalbaarheid van jouw (bedrijfs)idee.

Proeven

Wij mixen traditionele alternatieven (bancaire financiering) met bijvoorbeeld crowdfunding en kredietunies.

Aanvoelen

Recessie of niet, wij varen de juiste koers naar de aanvraag van krediet voor investeringen en werkkapitaal.

Ambitie kent geen tijd!

Je hoeft niet te stoppen met dromen. Laten we over jouw (ondernemings)wensen praten. Wij investeren liever wat meer tijd in het voortraject. Een geheel vrijblijvende eerste kennismaking is dan ook stap #1. Laat hier jouw telefoonnummer achter, zodat wij je persoonlijk kunnen benaderen. Graag tot ziens!

Plan een afspraak

Van kennismakingsgesprek tot onderhandelen, afronden en het succes vieren! Ambitie kent geen tijd.

TOP