fbpx

Wat wij doen

Meer woorden nodig? Hier tref je een uitgebreidere omschrijving aan. Succes behalen vraagt om SMART doelen stellen. Om een ‘ja’ te winnen moet je soms met ‘nee’ beginnen. Een gezonde combinatie tussen betrouwbaarheid, emotionele veiligheid en geloofwaardigheid wekt vertrouwen. Weten wat je waarde is. En daar helpen wij je graag bij. Jouw ondernemingsplan is onze uitdaging! Wij leveren een volledig op maat geschreven ondernemingsplan. Dat doen wij voor startende en gevestigde ondernemers die van de gebaande paden af willen wijken. Onze adviseurs hebben een bedrijfskundige, commerciële én financiële achtergrond. Creëer inzicht in de haalbaarheid van jouw (bedrijfs)idee. Finance Your Business biedt perspectief op de lange termijn.

Financieringsaanvraag

• contact met diverse kredietverstrekkers;
• begeleiding bij krediet beoordelingsgesprek.

Ondernemingsplan

Een compleet ondernemingsplan, inclusief:
• markt- en omgevingsanalyse;
• financieel plan.

Financieel plan

• investeringsbegroting;
• prognoses;
• openingsbalans.

Controle

Alleen een controle, dat kan natuurlijk ook. Kortom, heb je zelf een ondernemingsplan geschreven, wij voeren ook controles uit.

Werkwijze

Het Finance Your Business gouden 6-stappenplan. Van kennismakingsgesprek tot onderhandelen, afronden en het succes vieren! Meteen overtuigd? Plan een afspraak.

Tijdens een kennismakingsgesprek willen wij je graag beter leren kennen. Wie schuilt er achter bedrijf X? Door jouw bedrijfscasus onder de loep te nemen kunnen we op een uitstekende wijze inspelen op (ondernemings) behoeften van vandaag en morgen. Heb je onze werkwijze vooraf niet doorgelezen, wij nemen je graag aan de hand mee.

De hamvraag voor financiers luidt: “is jouw bedrijf financieel gezond?” Ter onderbouwing zijn recente jaarcijfers en -resultaten van belang. Tegenover financiering staan namelijk lasten die jouw bedrijf moet kunnen dragen. Gezamenlijk blikken we terug op het verleden en borduren we voort op hetgeen gaat komen: een zogenoemde financiële prognose, quickscan. Wat zijn de mogelijkheden en achten we financiering als realiseerbaar?

Achten we financiering als realiseerbaar en mogen wij je verder helpen, dan zal er een gedetailleerde analyse plaatsvinden. Naast de huidige bancaire situatie worden succesfactoren vastgesteld en passeren onderwerpen zoals marktomstandigheden, concurrentiepositie en ondernemerschap de revue. De door ons in rekening gebrachte succesfee wordt eveneens met je besproken. Wij hanteren het NO CURE NO PAY principe.

Een logisch vervolg op stap [3] is het schrijven van een op maat financieringsaanvraag. Binden en boeien is daarbij belangrijk. Aan ons de taak om alle benodigde informatie te verzamelen en bij de juiste geldverstrekker op tafel te krijgen. Je ontvangt een lijst met namen van geldverstrekkers, alvorens wij alles toesturen... het moment van wachten is aangebroken.

Het moment van plussen en minnen is daar. We zullen met onze neus in de offertes duiken. Voor- en nadelen worden opgesomd om vervolgens een weloverwogen beslissing te kunnen nemen. Bang om te onderhandelen zijn wij zeker niet. Wij streven naar de beste voorwaarden voor alle betrokkenen. De beste match kiezen we met elkaar.

(Samen) het succes vieren! Als één team, van het begin tot de eindstreep. Na het ondertekenen van één van de offertes ondersteunen wij je met de controle van de financieringsaktes. Bij de eventuele afhandeling bij de notaris zijn wij jouw rechterhand. Iedere stap is erop gericht dat je de juiste keuze maakt. Bovendien laat je het meest tijdrovende en complexe deel over aan experts op dit gebied.

Ambitie kent geen tijd!

Je hoeft niet te stoppen met dromen. Laten we over jouw (ondernemings)wensen praten. Wij investeren liever wat meer tijd in het voortraject. Een geheel vrijblijvende eerste kennismaking is dan ook stap #1. Laat hier jouw telefoonnummer achter, zodat wij je persoonlijk kunnen benaderen. Graag tot ziens!

Plan een afspraak

Van kennismakingsgesprek tot onderhandelen, afronden en het succes vieren! Ambitie kent geen tijd.

TOP